Jobb igen

Så var semestern slut och jag har börjat jobba igen. Hade en bra semester. Vi var ute på en liten biltur. Först åkte vi till Stockholm där vi träffade Philippa och gick på skansen.

På skansen åkte Herman och Josefin tåg.

Vi sov på Scandic hotell vid IKEA kungens kurva och dagen efter åkte vi till Jönköping. Gjorde väl inte så mycket där men dagen efter åkte vi till Gränna och därefter till Ullared och shoppade. Massor med folk där.

Den natten hyrde vi in oss i en stuga i Falkenberg. Mysigt. Dagen efter åkte vi vidare till Varberg och gick och kikade på fästningen.

Sen åkte vi till Kungsbacka där Josefins kompis Linnea bor och där sov vi i två nätter. En av dagarna gjorde vi en utflykt till Tjolöholms slott.

När vi åkte därifrån for vi till ett fyndvaruhus på Tjörn. Sen vidare till Torsö utanför Mariestad där vi sov en natt i en stuga. Dagen efter åkte vi till Västerås, sov där och åkte sen mot Stockholm. Där åkte vi på färjan till Åland och på Åland bor Josefins kompis, Mia. Hon har en husvagn hemma på gården som vi fick sova två nätter i. Vi gjorde lite småutflykter där men sen tog vi färjan till Kapellskär och sen åkte vi hemåt. På väg hem stannade vi och hälsade på hos min kusin Mona i Norrtälje.

Till sist lite random bilder

besök på mall of scandinavia
Posted in Uncategorized. Tags: . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.