Gran Canaria

Sista bilden tagen när vi är på väg in på flygplatsen. Runt 25 grader varmt. Riktigt skönt. När vi landade hemma var det -16 grader. Brr… Några dagar senare testade Herman att åka skidor för första gången.

Men låt oss ta det i rätt ordning. Vi sov i stan och tidigt på morgonen åkte vi till flyget. Resan gick bra och framme hittade vi rätt på vår hyrbil och åkte till hotellet. Incheckade kollade vi in rummet. Fint. Härlig utsikt.

En dag tug vi en liten tur med bilen över bergen. Slingriga smala vägar var det. Kanske inte så jättemycket att se men en kul åktur likväl. Fin utsikt.

En dag skulle vi åka buss till stranden men vi missade bussen så vi tog en promenad dit i stället. En bit att gå men inte så jobbigt.

Heman gillade att bada.


Josefin gillade inte hotellet men jag tyckte det var helt OK. Det sämsta var dock hissen som var långsam och trapporna som var många. Här väntar Herman på Hissen.

En dag åkte vi till en öken.

Vi hade inget badkar i rummet men väl en bide´och det räckte för Herman.

Vi blev lite småkrassliga allihop men det var inte så farligt. Maten var bra, solen sken och det var varmt. Med andra ord en bra resa. Väl hemma ingen myste jag och Herman i soffan.

Posted in Uncategorized. Tags: . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.