2018

Så har det blivit ett nytt år och det är dags att sammanfatta 2018.

Året började med en massa snö. Tycktes som om det aldrig skulle sluta snöa och vi fick ett nytt berg i Sundsvall, Nackstaberget. Det var där dom dumpade all snö och berget blev STORT.

I början av april tog Timrå klivet upp i SHL igen efter fem långa år i hockeyallsvenskan. I skrivande stund har halva säsongen gått och Timrå ligger sist men jag tycker dom spelar riktigt bra så jag hoppas dom håller sig kvar.

Jag jobbade på fram till mitten av april sen gick jag på föräldraledighet i ett halvår. Lagom till sommaren kom värmen och det var med den som med snön att den aldrig tog slut. Värmen och torkan slog alla rekord och skogsbränderna avlöste varandra.

Sista maj åkte jag till Stockholm för att ta emot Philippa som äntligen kom hem från Australien. En bit in i juni plockade jag fram motorcykeln. Försökte först sälja den men ingen ville betala så mycket som jag ville ha så jag hade kvar den. Får se om jag gör ett nytt försök att sälja den till sommaren. Tycker det är kul att åka hoj men tiden räcker inte till.

I början av juli åkte vi till Åland på minisemester.

Nån gång i mitten av augusti började till slut Herman att gå då han var ca ett och ett halvt år.

I början av september åkte vi och hälsade på hos Philippa. Vi tog en båttur från Lidingö med djurgårdsbåten till Gröna lund. Fin tur.

Sen rullade hösten på och jag började jobba igen och vi hann hälsa på Philippa en gång till. Nu har det varit både jul och nyår och om ett par dagar ska vi åka till Kanarieöarna. Hoppas det går bra med Herman. Mer och det i nästa inlägg.

Till slut en bild från varje månad 2018:

Januari

Februari
Mars
April
Maj
Juni
Juli
Augusti
September
Oktober
November
December
Posted in Uncategorized. Tags: . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.